Ändra domänen på mitt Microsoft 365-e-postkonto

Ibland behöver du ändra domänen som är kopplad till din adress. Innan du kan ändra din domän måste den:

• Bli registrerad hos GoDaddy.
  • Bli registrerad på samma konto som din Microsoft 365-e-postplan.
  • Ha en aktiv zonfil för GoDaddy-domänen och vara i samma konto som din Microsoft 365-e-postplan.
  • För närvarande inte federerat till en befintlig Microsoft Office 365-klient.

Ändra din Microsoft 365-e-postdomän

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Hantera bredvid den e-postadress du vill uppdatera.
  3. I Kontoinformation väljer du Redigera .
  4. Välj Ändra domän bredvid Användarnamn . En nedrullningsbar lista visar de tillgängliga domänerna i ditt konto som uppfyller kraven för användning på Microsoft 365.
  5. Välj din nya domän och välj Ok, OK . Detta bekräftar att dina nya och gamla domäner kommer att länkas.
  6. Välj Spara . Du kan bli ombedd att uppdatera ditt lösenord och skapa ett nytt. Ange och bekräfta ditt nya lösenord och välj sedan Spara & Fortsätt . Det kan ta upp till 24 timmar innan din domänändring har uppdaterats.

Relaterat steg

Mer information

• Om du ändrar användarnamnet skapas automatiskt ett alias (eller ett vidarebefordran) av det tidigare användarnamnet så att du inte missar några e-postmeddelanden som skickats till den gamla e-postadressen.
  • Information om hur du hanterar din domäns DNS på GoDaddy finns påHantera DNS-poster .
  • För hjälp med att logga in på ditt Microsoft 365-e-postkonto, seLogga in på Office online eller Outlook på webben .