Skapa en delad brevlåda

Med delade brevlådor kan en grupp personer läsa och skicka meddelanden från en vanlig e-postadress. Anta till exempel att du skapade en delad brevlåda som heter info@coolexample.com för ditt företag. Om en kund skickar ett e-postmeddelande till info@coolexample.com , kommer alla anställda som har tillgång till den brevlådan att få och svara på meddelandet.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att skapa en delad brevlåda. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Under Mottagare väljer du Brevlådor .
    mottagarens avsnitt utökat med brevlådor markerade
  3. Välj Lägg till en delad brevlåda . Fönstret Lägg till en delad brevlåda öppnas längst till höger.
    lägga till en markerad delad brevlåda
  4. Ange ett visningsnamn , som blir namnet på din delade brevlåda. Detta är vad mottagarna ser när de får e-post från den här adressen.
    visa namn, e-postadress, domän och aliasfält
  5. Ange en e-postadress för den delade brevlådan. Det här är namnet på adressen före @.

Exempel: Du kan använda kontakt @ för allmänna förfrågningar eller försäljning @ för ditt säljteam.

6. Välj ditt domännamn i listan.
  7. (Valfritt) Ange ett Alias för din delade brevlåda.
  8. Välj Skapa . Din delade brevlåda sparas. Ett meddelande visas när den delade brevlådan skapas. Det kan ta några minuter innan du kan lägga till medlemmar.
    framgångsmeddelande
  9. Under Nästa steg väljer du Lägg till användare i den här brevlådan .
    lägg till användare i den här markerade brevlådan
  10. Under Hantera medlemmar i delade brevlådor väljer du Lägg till medlemmar .
    lägg till medlemmar markerade
  11. Välj de användare som du vill ha åtkomst till den delade brevlådan och klicka sedan på Spara .
  12. Bekräfta att du vill lägga till ombudsbehörighet för dessa brevlådor genom att välja Bekräfta .

Ett meddelande visas när de valda användarna har lagts till i brevlådan. Det kan ta 60 minuter innan ändringarna visas i Outlook och Outlook på webben.