Skapa en delad brevlåda

Med delade brevlådor kan en grupp personer läsa och skicka meddelanden från en vanlig e-postadress. Om en kund till exempel skickar e-post till info@coolexample.com kan de anställda som har tillgång till den brevlådan ta emot och svara på meddelandet.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att skapa en delad brevlåda. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Gå till mottagare och välj sedan delad .
  3. VäljPlus Nytt .
  4. I det nya fönstret anger du följande:
    • Visningsnamn : Namnet på din delade brevlåda. Detta är vad mottagarna ser när de får e-post från den här adressen.
    • E-postadress : Namnet på e-postadressen före @, t.ex. kontakt för allmänna förfrågningar eller försäljning för ditt säljteam. Välj din domän från listan efter @.
  5. Under Användare väljer duPlus Lägg till .
  6. Ange önskade användare för att ge dem behörighet till den delade brevlådan och välj OK .
  7. Välj Spara . Det kan ta ungefär 15 minuter innan den delade brevlådan är tillgänglig för alla användare.
  8. (Valfritt) Om du vill anpassa dina behörigheter väljer duPenn Redigera > delegering av brevlåda .Plus Lägg till ellerMinus Ta bort användare för valt tillstånd och klicka sedan på Spara .