Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera eller inaktivera säkerhetsinställningar

För att skydda din organisation från identitetsrelaterade attacker kan administratörer aktivera säkerhetsinställningar i e-post & Office-kontrollpanel. När säkerhetsinställningar är aktiverade måste alla e-postanvändare konfigurera multifaktorautentisering, eller MFA, med appen Microsoft Authenticator. Administratörer måste tillhandahålla extra verifiering varje gång de loggar in på sina konton.

När säkerhetsinställningar är aktiverade måste din organisations e-postmeddelanden konfigureras i klienter som stöder modern autentisering (som Office 2016 och senare eller Apple Mail). De flesta moderna e-postklienter använder inte modern autentisering för IMAP-, SMTP- eller POP-postprotokoll. Om du behöver använda dessa protokoll, kontakta din e-postleverantör.

OBS! Om du är administratör för din organisation men inte är GoDaddy-kontoägaren måste du följa stegen för att hantera säkerhetsinställningar i Azure-portalen längst ner på sidan.

Hantera säkerhetsinställningar i e-post & Office-kontrollpanel

Du kan aktivera eller inaktivera säkerhetsinställningar för din organisation i admin-avsnittet i din e-post & Office-kontrollpanel.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Admin och sedan Säkerhetsinställningar .
    rullgardinsmenyn admin i e-post och kontorsinstrumentpanel
  3. Under Skydda din e-post med säkerhetsinställningar väljer du Hantera .
    skydda din e-post med avsnittet om säkerhetsinställningar
  4. Välj Fortsätt .
    hantera säkerhetsinställningar modal med fortsätt markerad
  5. Ange ett domännamn i din organisation. Reglaget för Aktivera säkerhetsinställningar laddas.
    • Om det finns länkade domäner i din organisation väljer du Se lista över domäner i den här organisationen för att se vilka domäner som påverkas av ändringar av säkerhetsinställningarna.
    exempel på domännamn med aktivera växling för standardinställningar
  6. Aktivera eller inaktivera säkerhetsinställningar genom att aktivera eller inaktivera reglaget Aktivera standardinställningar och sedan välja Spara .

Du får se en bekräftelse på att säkerhetsinställningarna har aktiverats eller inaktiverats.

Hantera säkerhetsinställningar i Azure-portalen

De här stegen gäller endast administratörer som inte är GoDaddy-kontoägare. Följ dessa steg noggrant . Att göra ändringar i Azure-portalen utanför de här stegen kan orsaka problem med din organisation och vår GoDaddy-guider kan inte hjälpa dig att fixa dem. Se vårt supportförklaring .

1. Logga in på Azure-portalen . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här). Om du inte har tillgång till din inloggningsmetod, återställ först din MFA .
  2. Sök efter Azure Active Directory .
    Sökfält med Azure Active Directory
  3. Under Hantera väljer du Egenskaper .
    Egenskaper i vänster panel
  4. Välj Hantera standardinställningar för säkerhet .
    Längst ner på sidan är Hantera säkerhetsinställningar
  5. Ställ in Aktivera säkerhetsstandarder till Ja . Eller sätt växeln till Nej och välj ett skäl till att inaktivera.
  6. Välj Spara . Du får bekräftelse på att dina säkerhetsinställningar har sparats.
    Växla Aktivera Säkerhet som standard till Ja
Obligatoriskt: Om du redan har policyer för Villkorlig åtkomst aktiverad måste du inaktivera dem innan du kan aktivera säkerhetsinställningar. Gå till din policy för villkorlig åtkomst och välj policyn. Under Detaljer väljer du Ta bort och sedan Ja för att bekräfta. Upprepa efter behov för att ta bort alla aktiverade policyer.
Om du redan har policyer för villkorlig åtkomst aktiverad