Ladda ner och installera Office-appar för Android

Behåll produktiviteten med Office-appar på din Android-enhet. Om du har paketen Online Grund, Företag eller Business Premium behöver du ladda ner respektive Office-app var för sig från Google Play Store.

1. I Office-appen får du Microsoft Word, Excel och PowerPoint på ett och samma ställe, och den går att ladda ner till Android. Om du behöver fler appar eller ladda ner en enstaka app kan du välja den du vill ha och ladda ner den separat.
  2. Öppna appen och välj Logga in.
  3. Ange din e-postadress för Microsoft 365.
  4. Välj Nästa.
  5. Du dirigeras till en annan inloggningssida för att ange ditt lösenord.
  6. Välj Logga in.

Beroende på hur många filer och mappar du har kan det ta flera minuter att synkronisera allt. När synkroniseringen har slutförts kan du komma åt, skapa och dela alla dina dokument.