Byt lösenord för Microsoft 365

Hantera ditt lösenord för Microsoft 365 på E-post och Office-kontrollpanelen. Om du är GoDaddy-kontoinnehavare kan du även ändra användarlösenord, exempelvis för att återställa en anställds lösenord.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

Kontoinnehavare

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord). Om du har glömt lösenordet för ditt GoDaddy-konto återställer du det så här.
  2. Under Användare väljer du Hantera bredvid e-postadressen.
  3. Under Hantera ska du välja Lösenord.
  4. Ange ett nytt lösenord och ange det igen i Bekräfta lösenord (eller skapa ett tillfälligt lösenord).
  5. Välj Spara. Det kan ta upp till 30 minuter innan ändrade lösenord uppdateras.

E-postanvändare

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd din e-postadress och ditt lösenord). Om du har glömt bort ditt lösenord, återställ det från inloggningssidan för Microsoft 365.
  2. Under Hantera ska du välja Lösenord.
  3. Ange ditt aktuella lösenord,ett nytt lösenord och ange det nya lösenordet på nytt i Bekräfta lösenord.
  4. Välj Spara. Det kan ta upp till 30 minuter innan ändrade lösenord uppdateras.