|  Start
Hjälp

Windows-värdtjänster (Plesk) Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vilka är begränsningarna för MS SQL?

Vi tillåter upp till 100 samtidiga anslutningar per MS SQL-användare.

MS SQL Server begränsar dig till 1024 kolumner per tabell. Antalet tabeller och rader per tabell är endast begränsat till 200 MB.

Dessutom är varje MS SQL-databasstransaktionslogg begränsad till 100 MB.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.