Min webbplats visas inte

Det finns många anledningar till att din webbplats inte visas, och ingen av dem är bra. Här är några saker du kan kontrollera.

Notera: Om du har problem med en WordPress-webbplats, Felsökning av WordPress är det bästa stället att börja.

Se till att din fakturering är uppdaterad och att din domän inte har gått ut

Detta är inte ett problem för helt nya domäner och webbplatser, men ibland om du är mycket upptagen kan befintliga domäner och webbplatser förfalla innan du vet ordet.

• Gå till ditt GoDaddy Förnyelser och fakturering sidan för att se till att dina betalningar är uppdaterade och att dina domäner fortfarande är aktiva.

Uppdatera din webbläsare

Ibland kan du behöva rensa webbläsarens cache för att se din webbplats:

• Chrome eller Internet Explorer: tryck CTRL + F5
  • Firefox: tryck CTRL + R
  • Safari: tryck på Kommando + Alternativ + R

Se till att din DNS är riktad korrekt

Om din domän är registrerad hos GoDaddy uppdaterade vi dina DNS-poster när du skapade ditt konto och detta borde inte vara ett problem. Men om ditt domännamn är registrerat någon annanstans, se till att du använder rätt namnservrar för att rikta ditt domännamn till webbplatsen. Mer information finns i:

Se till att dina webbplatsfiler finns i rätt katalog

Om du laddade upp dina webbfiler till fel katalog har du definitivt problem med att se webbplatsen. Namnet på rätt katalog för dina filer beror på din värdtyp:

• Linux-värd med cPanel: / public_html för din primära domän. Så här gör du för en underdomän eller tilläggsdomän hitta rotkatalogen .
  • Windows Hosting med Plesk: / httpdocs för din primära domän. Så här gör du för en underdomän eller tilläggsdomän hitta rotkatalogen.

Kontrollera filnamnet för din startsida

När ditt domännamn skrivs in i en webbläsare ska startsidan visas. Filnamnet för din startsida kan vara ett av flera namn beroende på hur dina webbplatsfiler skapades (till exempel index.htm eller Default.html är möjliga). Se till att filnamnet för din startsida är korrekt för din värdtyp. För denna information, se:

Kontrollera bildfilens namn och sökvägar

Om dina bilder inte visas, se till att katalogen där bilderna finns och sökvägen som anges i din kod matchar exakt.

Notera: Sökvägar i Linux-konton är skiftlägeskänsliga - så om det finns stora bokstäver i ditt bildnamn (till exempel M y Jag mage.jpg) måste sökvägen i din kod också använd stora bokstäver på samma platser, annars visas bilden inte.

Korrigera trasiga webbplatslänkar

Om du har skapat din webbplats lokalt måste koden anpassas efter det miljöbyte som uppstår när du laddar upp webbplatsinnehållet. Webbsidors URL:er, bildsökvägar och databasnamn kan alla vara miljökänsliga.

Vi rekommenderar att du använder relativa webbadresser när du refererar till webbsidor. Relativa webbadresser identifierar en webbsida i förhållande till eller i samband med den aktuella sidan. Eftersom de inte hänvisar till domännamnet behöver relativa webbadresser inte ändras när du byter miljö.

Mer information

• Du kan alltid kolla in vår Systemstatussida för senaste information om serviceavbrott.