Ändra domänen för ditt konto

Om du byter namn på den primära domänen på ett värdtjänstkonto kan du byta namn på domänen som är förknippad med kontots webbrotkatalog.

Kom ihåg detta:

• Om du redan har lagt till det domännamn du vill använda som primärt värdbaserat domännamn, behöver du ta bort det först. Du kan också behöva ta bort eventuella underdomäner för ditt primära domännamn innan du kan ändra det. För mer information, se
    .
  • Om du har ett SSL-certifikat som gäller ditt värdtjänstkonto kan du inte ändra ditt primära värdbaserade domännamn utan att återkalla ditt SSL. För mer information, se
    .
  • WordPress®-installationer kan gå sönder när du ändrar din primära domän. Om det händer, se instruktionerna på WordPress-webbplatsen.
  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Från menyn Mer väljer du Hanterade domäner.
  5. Välj din primära värdbaserade domän och klicka sedan på Ändra primär.
  6. Ange den nya primära domänen för ditt konto och klicka sedan på OK.