Skapa en adminanvändare i WordPress-databasen

Du kan skapa en ny WordPress-administratörsanvändare från databasen. Använd den här metoden om din ursprungliga administratörsanvändare var skadad eller borttagen.

1. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webbhotell / Hanterade WordPress-bloggar ).

OBS! Om du använder cPanel-värdtjänster måste du välja databasen för din WordPress-webbplats i den vänstra kolumnen innan du fortsätter till nästa steg.

2. Välj tabellen wp_users i den vänstra menyn.
  3. Välj Infoga .
  4. Ange följande:
    Fält Vad det är ...
    ID Alla nummer som inte redan används av en annan användare
    user_login Användarnamn för åtkomst till WordPress-instrumentpanelen
    user_pass Lösenord för den här användaren

OBS! Se till att du väljer MD5 i funktionsmenyn.

user_nicename Smeknamnet för den här användaren
    user_email E-postadress för den här användaren
    user_registered Datum och tid då användaren registrerades
    user_status Ställ in detta på 0
    display_name Namn som visas för den här användaren

5. Välj .
  6. Välj wp_usermeta- tabellen.
  7. Välj Infoga .
  8. Ange följande:
    Fält Vad är ...
    user_id Ange ID: n från steg 4
    meta_key Ange wp_capabilities

OBS! För Hanterade WordPress-konton eller anpassade databasstabellprefix inkluderar prefixet (t.ex. wp_ coolPrefix _capabilities ).

meta_value Ange följande:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}

9. Välj .
  10. Välj fliken Infoga igen.
  11. Ange följande:
    Fält Vad det är ...
    user_id Ange ID: n från steg 4
    meta_key Ange wp_user_level

OBS! För Hanterade WordPress-konton eller anpassade databastabellprefix inkluderar prefixet (t.ex. wp_ coolPrefix _user_level ).

meta_value Ange siffran 10

12. Välj .

Administratören är nu redo att logga in med sitt användarnamn och lösenord.