Visa trafikloggar i värdkontrollpanelen

Den här artikeln gäller bara värdtjänster för webbhotell. Mer information finns i Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Ditt värdkonto samlar alla förfrågningar som det behandlar och sparar dem i dina trafikloggar. Den här informationen innefattar förfrågningar för din webbsidas HTML-sidor, tillsammans med deras inbäddade resurser, så som bilder och video.

OBSERVERA: Endast våra Linux-konton har stöd för trafikloggar.

Hitta ditt värdkontos plattform

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Starta bredvid det konto som du vill använda.
  4. Öppna menyn Filer & FTP och välj FTP-filhanteraren.
  5. Från mappkonstruktionen som visas, klicka på Apache Logs.

Innehållet i Apache Logs-mapparna är loggar från de senaste 30 dagarna.