Vad har min webbplats för IP-adress?

Du kan behöva leta efter IP-adressen för din webbplats för att peka domännamnet på den eller för att använda den för att ladda upp webbplatsen via FTP.

  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.

Din IP-adress visas i fältet IP-adress i kolumnen Serverinformation.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.