Hitta din inloggning eller ditt användarnamn för FTP

För att kunna ladda upp material på din webbplats måste du ha användarnamnet och lösenordet till FTP:n. I den här artikeln beskrivs hur du hittar ditt användarnamn. Om du behöver hjälp med lösenordet läser du Återställ ditt FTP-användarnamn och lösenord.

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. I menyn Inställningar, klicka på FTP-användare.

Ditt FTP-användarnamn visas.

Om du har ett konto för värdtjänster för webbhotell i Linux eller Windows IIS7 kan du ändra ditt primära FTP-användarnamn genom att klicka på Åtgärder och sedan Byt lösenord. För att se om du har ett konto för värdtjänster för webbhotell går du till Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Relaterat material

FTP: Överföra filer