Hantera din DNS via kontrollpanelen för värdtjänster

Om du vill ändra DNS för domänerna du hanterar kan du komma åt vår DNS-hanterare via värdtjänstkontots kontrollpanel.

Så här kommer du åt DNS-hanteraren

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.

Klicka på ett av följande alternativ, baserat på vilken typ av webbhotell du har. Du kan se detta genom andra ordet i ditt webbhotells beskrivning under ditt kontos domännamn, t.ex.. Deluxe Web korrelerar med Web/Classic (Hosting Control Panel).

Webb/Klassisk (Hosting Control Panel)

1. Bredvid det värdkonto som du vill använda, klicka på Kör.
  2. Klicka på DNS-hanteraren under Verktyg.

Linux (cPanel)

1. Bredvid det värdkonto som du vill använda, klicka på Kör.
  2. Klicka på DNS-hanteraren under Domäner.

Windows (Plesk)

1. Bredvid det värdkonto som du vill använda, klicka på Kör.
  2. Klicka på GoDaddy DNS-hanterare.

Information om hur du använder DNS-hanteraren finns i Hantera DNS .