Återställ lösenordet till ditt webbplatsprogram (CMS)

Om webbplatsen har komprometterats kan du behöva byta lösenordet för administratören för ditt webbplatsprogram (eller systemet för innehållshantering/CMS).

Processen för det här beror på programmet, omständigheterna och hur pass bekant du är med olika webbplatsverktyg. En praktisk metod för att byta administratörslösenord som fungerar för varje CMS, är att byta lösenord via phpMyAdmin (Webb och klassisk / cPanel / Plesk).

WordPress® Återställa ditt lösenord
Joomla!™ Hur återställer du ditt adminlösenord?
Drupal™ Återställs administratörslösenordet