Återställ ditt FTP-användarnamn och lösenord

Du kan återställa eller ändra autentiseringsuppgifterna du använder för att logga in på ditt konto via FTP, vilket innebär att du kan ladda upp filer till ditt konto med hjälp av en FTP-klient.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på FTP-användare i delen Inställningar.
  5. Använd menyn Åtgärder och välj antingen Ändra lösenord eller Ändra användarnamn bredvid den FTP-användare som du vill ändra.
  6. Ange den nya informationen du vill använda och klicka på Uppdatera.