Aktivera SSH

SSH är ett säkert sätt att ansluta till ditt värdtjänstkonto för att ladda upp filer, flytta filer och köra kommandon. Kunder som använder betalda värdtjänstkonton som delas via Linux kan aktivera dem.

När du aktiverar SSH aktiveras det för den primära FTP-användaren som är kopplad till kontot.

Så här aktiverar du SSH på ditt värdtjänstkonto som delas via Linux

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Gå till menyn Settings (Inställningar) och markera SSH.
  5. Ange ditt telefonnummer och klicka sedan på Enable (Aktivera). Våra driftsteam för värdtjänster kommer att ringa dig om ca 10 minuter och ge dig en PIN-kod.
  6. Ange PIN-koden nedan och klicka på Verify (Verifiera) för att aktivera SSH för ditt konto.

Det kan ta upp till 72 timmar innan vi kan aktivera SSH för ditt konto. Under den här tiden kan du kanske inte komma åt kontot eftersom det flyttas över till en ny server.

För mer information, se Anslut till din server eller ditt delade värdkonto med SSH.