Schemalägga migrering av datacenter

Om du har schemalagt en migrering för din webbplats till ett nytt datacenter kan du planera om så länge migreringen inte har startat. Du kanske vill göra det här för att minimera driftstopp under migreringen - till exempel omplanera så att migreringen sker när färre människor kan besöka.

Varning: Din webbplats kommer att uppleva driftstopp medan den migreras mellan datacenter. Tyvärr finns det inget sätt att kringgå driftstopp.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under webbhotell, bredvid Linux Hosting konto som du vill migrera, klicka på Hantera.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Server i avsnittet Inställningar .
    välj server
  4. Bredvid Datacenter klickar du på Ändra och väljer den nya tiden då du vill utföra migreringen.
  5. Klicka på Migrera eller Starta migrering och slutför alla nödvändiga köp.

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta migreringen, när den startar och när den är klar.