Importera eller exportera WordPress-databas

I WordPress finns det exempel på återställningar, säkerhetskopior och migreringar där du kanske vill importera eller exportera din MySQL-databas. När du importerar och exporterar din databas har du två

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Importera en WordPress-databas från en säkerhetskopia till den angivna databasen.
    • Exempel: backup.sql- fil.
  • Exportera en WordPress-databas och placera filen på värdkontot.

Att göra det själv

Om du vill importera eller exportera din databas själv använder du tabellen nedan för att hitta det scenario som är tillämpligt och följer anvisningarna.

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Exportera MySQL-databaser Bas
Importera SQL-filer till MySQL-databaser Bas
Exporterar MySQL-databas i SSH Avancerat
Importera MySQL-databaser via SSH Avancerat