Min migrering av datacenter misslyckades

Om du försökte ändra ditt värdkontos datacenter och det misslyckades finns det några möjliga orsaker.

Möjlig orsak Hur fixar jag?
Stora webbplatser: Webbplatser med över 250 000 filer och kataloger (räknas som inoder) eller mer än 15 GB lagrade filer Minska storleken på din webbplats
Långsamma DNS-svar eller DNS hos en annan leverantör Skicka in din begäran igen eller använd ditt värdkontos namnservrar
Väntande SSL: Ett konto håller på att ha ett SSL-system installerat Vänta tills SSL-installationen har slutförts