Dyk in: Bläddra bland de mest besökta artiklarna om Linux-värdtjänster

Här är en sammanfattning av de mest besökta artiklarna för Linux-värdtjänster med cPanel. Använd den som en guide - från de grundläggande stegen när du konfigurerar värdtjänster och laddar upp innehåll, till mer avancerade ämnen som databashantering och ändring av PHP-inställningar.

Klicka för att gå till varje avsnitt
Upptäck Linux-värdtjänster med cPanel Kopiera filer till min webbplats
Publicera min webbplats Finjustera min webbplats
Arbeta med databaser Använd PHP-skript och program
Felsökning

Upptäck Linux-värdtjänster med cPanel

Lär dig mer om hur du konfigurerar ditt värdkonto och hur du hanterar dina webbplatser. ( Tillbaka till början )

Kopiera filer till min webbplats

Lär dig mer om FTP och ladda upp dina webbplatsfiler. ( Tillbaka till början )

Publicera webbplats

Välj ett innehållshanteringssystem (CMS) för att bygga din webbplats online och förhandsgranska din webbplats innan du gör den live. ( Tillbaka till början )

Finjustera min webbplats

Installera ett SSL-certifikat manuellt, omdirigera URL: er och lägg till IP. ( Tillbaka till början )

Arbeta med databaser

Importera, exportera och ansluta till MySQL-databaser. ( Tillbaka till början )

Använd PHP-skript och applikationer

Skapa en funktionsrik webbplats med PHP. ( Tillbaka till början )

Felsökning

Varför visas inte min webbplats? ( Tillbaka till början )