Ändra mitt datacenter

För bästa möjliga webbplatshastighet ska datacentret för ditt Linux-värdtjänstkonto placeras geografiskt närmast din primära målgrupp. Om du vill ändra ditt datacenter köper du en migrering, väljer det nya datacentret och schemalägger en migreringstid enligt anvisningarna här.

Varning: Din webbplats kommer att uppleva driftstopp medan den migreras mellan datacenter. Tyvärr finns det inget sätt att kringgå driftstopp.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Server i avsnittet Inställningar .
    välj server
  4. Bredvid Datacenter, klicka på Ändra.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Slutför köpet och klicka på Till kassan .
  7. Gå tillbaka till kontots kontrollpanel och välj Server i avsnittet Inställningar .
  8. Bredvid Datacenter Klicka Schedule.
  9. Välj det datacenter du vill använda, samt den bästa tiden för din webbplats att få avbrott i migreringen.
  10. Klicka på Schemalägg migrering .

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta migreringen när den startar och när den är klar.