Vad är E-post och Office-kontrollpanel?

E-post & Med Office Dashboard kan GoDaddy-kontoinnehavare hantera sina Microsoft 365-organisationer. När du är i e-post & Office Dashboard kan du:

Lägg till eller ta bort användare

Redigera användarkontouppgifter

Lägg till, ändra eller ta bort alias

Lägg till, ändra eller ta bort distributionsgrupper

Lägg till, ändra eller ta bort vidarebefordran av e-post

Håll din e-post säker

Anpassa organisationens inställningar

Hantera tillägg

Få verktyg för att göra mer

Ladda ner och installera Office om du har e-postplan för Business Professional, Premium Security eller Business Enterprise.

Om din domän är registrerad med GoDaddy och använder våra namnservrar skapar du en inloggningssida med märke för att se din logotyp och färger när du loggar in på e-post.

Tillbaka till början