Ändra eller ta bort en distributionsgrupp

Du kan redigera eller ta bort distributionsgrupper från E-post och Office-kontrollpanelen. Detta låter dig ändra distributionsgruppens namn, adress, lägga till eller ta bort medlemmar eller ta bort gruppen helt.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Microsoft 365 Admin > Distributionsgrupper .
    Välj Distributionsgrupper på Microsoft 365 Admin-menyn

Redigera en distributionsgrupp

1. VäljPennknapp redigera.
  2. Redigera distributionsgruppens namn , distributionsgruppsadress eller båda delar.
    Distributionsgruppens namn, marknadsföringsteam och adress, marketing@coolexample.com
  3. Aktivera reglaget om du vill att användare utanför organisationen ska skicka e-post till den här gruppen. Annars stänger du av den.
  4. Markera eller avmarkera kryssrutorna för att ändra medlemmar i gruppen.
  5. När du är klar väljer du Spara .

Ta bort en distributionsgrupp

1. VäljPapperskorgsknapp ta bort.
  2. Se till att du tar bort rätt grupp och välj Ta bort .
    Ta bort distributionsgrupp

Du kan komma tillbaka till den här sidan för att skapa, redigera eller ta bort andra distributionsgrupper.