Ändra eller ta bort en distributionsgrupp

OBS! Vi arbetar på att lösa ett problem med distributionsgrupper. Om ett fel visas väntar du en timme och försöker igen. Eller så kan administratörer hantera distributionsgrupper i Exchange Admin Center (EAC). Logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Läs mer från Microsoft .

Du kan redigera eller ta bort distributionsgrupper från E-post & Office-instrumentpanel. Detta låter dig ändra distributionsgruppens namn, adress, lägga till eller ta bort medlemmar eller ta bort gruppen helt.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att hantera distributionsgrupper. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Admin > Distributionsgrupper .
    Välj Distributionsgrupper på Microsoft 365 Admin-menyn

Redigera en distributionsgrupp

1. VäljPennknapp redigera.
  2. Redigera distributionsgruppens namn , distributionsgruppsadress eller båda delar.
    Distributionsgruppens namn, marknadsföringsteam och adress, marketing@coolexample.com
  3. Aktivera reglaget om du vill att användare utanför organisationen ska skicka e-post till den här gruppen. Annars stänger du av den.
  4. Markera eller avmarkera kryssrutorna för att ändra medlemmar i gruppen.
  5. När du är klar väljer du Spara .

Ta bort en distributionsgrupp

1. VäljPapperskorgsknapp ta bort.
  2. Se till att du tar bort rätt grupp och välj Ta bort .
    Ta bort distributionsgrupp

Gå tillbaka till den här sidan för att skapa,Pennknapp redigera, ellerPapperskorgsknapp ta bort distributionsgrupper.