Ta bort e-postkonton för användare

Om du inte längre behöver en användare, som om en anställd lämnar din organisation, kan du ta bort deras e-postadress när som helst. Kontot är då tillgängligt för att skapa en ny användare.

OBS! När en användare har tagits bort är innehållet inte längre tillgängligt och några alias måste läggas till i en annan användare eller distributionsgrupp. Du kan dock återställa en användare inom 30 dagar efter borttagningsdatumet.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Hantera bredvid användaren du vill ta bort.
    Knappen Hantera till höger om Alternativ
  3. Välj Ta bort konto .
    Stoppskylt med Ta bort konto nedan
  4. Markera kryssrutan för att bekräfta att du vill ta bort brevlådan och dess alias och klicka sedan på Ta bort .
    Markera kryssrutan och knappen Ta bort

Relaterat steg

• Om du vill ta bort e-postplanen helt och hållet följer du dessa steg för att ta bort produkter i ditt GoDaddy-konto . E-postplanen, inklusive eventuella användarkonton, tas bort helt och kan inte skapas för en ny användare.