Ta bort e-postkonton för användare

Om du inte längre behöver en användare, som om en anställd lämnar din organisation, kan du ta bort deras e-postadress när som helst. Kontot är då tillgängligt för att skapa en ny användare.

OBS! När en användare har tagits bort är innehållet inte längre tillgängligt och några alias måste läggas till i en annan användare eller distributionsgrupp. Du kan dock återställa en användare inom 30 dagar efter borttagningsdatumet.

1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Välj Hantera bredvid användaren du vill ta bort.
    Användarkonto väljer hantera att ta bort
  3. Välj Ta bort konto .
  4. Markera kryssrutan för att bekräfta att du vill ta bort brevlådan och dess alias och klicka sedan på Ta bort .
    Markera kryssrutan och ta bort-knappen