Skapa min e-postsignatur

Skapa och anpassa en personlig signatur som ska användas i dina utgående meddelanden. E-postsignaturer är ett bra ställe att tillhandahålla din kontaktinformation, adress, webbplats eller företagslogotyp.

1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel .
  2. Om du är kontoägare väljer du Hantera bredvid e-postadressen. Annars fortsätter du till nästa steg.
  3. Under Konfiguration väljer du Skapa e-postsignatur .
  4. Ange den information du vill inkludera i din signatur. Välj Bläddra för att lägga till din företagslogotyp eller annan bild i din signatur.
    välj kopiera till Urklipp
    • Välj Generera signatur .
    • Välj Kopiera till Urklipp och hänvisa till flikarna som visas för att lägga till din signatur i din e-postklient.
      välj kopiera till Urklipp

OBS! Om din e-postklient inte ingår i flikarna, se instruktionerna för din specifika e-postklient för att lägga till din signatur.

Din e-postsignatur sparas i E-post & Office-instrumentpanel. Kom tillbaka hit när du vill ändra det.

Mer information

5. Lägg till min e-postsignatur i Outlook för Windows .
  6. Lägg till min e-postsignatur i Outlook på webben .
  7. Lägg till min e-postsignatur i Outlook för Mac .