Gå till avancerade admincenter

Avancerade admincenter är ett annat sätt att justera inställningar och hantera ditt företag via Microsoft 365. Din e-postplan avgör vilka administrationscenter du kan komma åt:

• Exchange : Redigera e-postinställningar för ditt företag. Alla Microsoft 365-e-postplaner har åtkomst till detta admincenter.
  • Teams och Skype för företag : Justera inställningarna för Teams eller Skype for Business och felsök samtalskvaliteten. Tillgänglig för Online Grund-, Business Premium- och Premium-säkerhetsplaner.
  • SharePoint : Hantera din organisations SharePoint-inställningar. Tillgänglig för Online Grund-, Business Premium- och Premium-säkerhetsplaner.
  • OneDrive : Ändra dina OneDrive-inställningar. Tillgänglig för Online Grund-, Business Premium- och Premium Security-planer.

Gå till dina administratörscentra

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Admin > Avancerat .
    Admin-fliken öppen för att visa Avancerat alternativ nedan
  3. För att öppna en admin center väljer Logga in och ange din Microsoft 365 e-postadress.
  4. Ange ditt Microsoft 365-lösenord och välj Logga in .