Vad är E-post och Office-kontrollpanel?

E-postmeddelandet & Med Office-kontrollpanelen kan GoDaddy-kontoinnehavare hantera sina Microsoft 365-konton och e-postadresser. När du befinner dig i kontrollpanelen kan du:

• Lägg till eller ta bort användare
  • Lägg till alias
  • Redigera användarkontouppgifter
  • Uppdatera lösenord för användare
  • Uppdatera eller bekräfta dina DNS-inställningar
  • Hantera tillägg
  • Gå till de avancerade administratörscentren

Konfigurera e-post på din mobil eller dator med hjälp av Konfigurationscenter . Dessa guider har stegvisa instruktioner med bilder som hjälper dig genom processen.

Om du har en Microsoft 365-affärsplan eller högre använder du knappen Hämta Office för att installera Microsoft Office på din stationära eller bärbara dator.