Ställ in en reservbetalningsmetod

Du kan ställa in reservbetalningsmetoder så att den vanliga betalningsmetoden för din produkt eller prenumeration inte fungerar.

1. Gå till sidan GoDaddy Betalningsmetoder . Du kan uppmanas att logga in.
  2. VäljIkon med tre punkter -menyn bredvid den betalningsmetod som du vill ange som säkerhetskopia. Välj Aktivera som säkerhetskopia .
    • Om betalningsmetoden redan är inställd som reservbetalning har du möjlighet att Inaktivera som reserv .
  3. En Etikett för reservbetalning visas i det nedre vänstra hörnet. Nästa gång du köper ett GoDaddy använder vi reservbetalningsmetoden om det finns ett problem med betalningsmetoden som är förknippad med din förnyelse.
  • Relaterat steg