Supportmeddelande

Senast reviderad: 2020-09-30

Översikt

När GoDaddy lägger till nya funktioner och tjänster åt dig och när du lägger till nya program och program från tredje part är det viktigt att vi informerar dig om vilka supporttjänster GoDaddy erbjuder och vad de inte gör. Detta supportmeddelande är inte avsett som, och utgör inte, ett bindande avtal varken av dig eller GoDaddy utan är endast avsett att specificera några av de föreslagna riktlinjerna för GoDaddys supportnivåer på produkter vi säljer. Detta supportmeddelande kan komma att ändras när som helst efter GoDaddys eget gottfinnande utan meddelande till dig. Vissa av produkterna och tjänsterna nedan är kanske inte tillgängliga på alla marknader.

Beskrivning av supporttjänster