|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Rensa min webbläsares cache

Om du har något av följande problem kan du lösa dem genom att rensa webbläsarens cache:

  • Uppdateringar som inte visas på din webbplats
  • Inloggningsfel
  • Långsam prestanda i webbläsaren

Hur du rensar din cache beror på vilken webbläsare du använder:

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.