Visa mina DNS-inställningar

Du kan navigera till sidan DNS-hantering för att granska och redigera DNS-inställningarna för domäner som har registrerats med GoDaddy. Anslut till DNS-värdtjänster för att granska DNS-inställningar för domäner som administreras av DNS men inte har registrerats hos GoDaddy.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. På sidan Domäninställningar rullar du ned till Fler inställningar och väljer Hantera DNS.
    välj välj hantera dns
  4. Granska och redigera dina DNS-inställningar efter behov.