Premium DNS-funktioner

Premium DNS (Domain Name System) erbjuder mer kraft och flexibilitet än vanliga DNS-funktioner . Nedan listas funktionerna i Premium DNS och deras funktioner.

• Sekundär DNS : Säkerhetskopiera dina DNS-zonfiler med en sekundär namnserver så att dina domännamn aldrig går offline.
  • Fullständigt hanterad DNSSEC : Öka säkerheten genom att autentisera ursprunget för DNS-data.
  • Uppdatera SOA-post : SOA (Start of Authority) innehåller zoncachningsinformation, zonadministratörens e-postadress och huvudnamnservern för zonen. Den innehåller även stegvisa siffror som, när de uppdateras, utlöser DNS för att ladda om zondata. Du kan begära att numren uppdateras.
  • Ökat antal zonposter : Hantera din zonfil med ett högre maximalt antal anpassade DNS-poster.