Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera en TXT-post

Redigera en TXT-post när som helst om du behöver uppdatera inställningarna som används för att verifiera domänägarskap, slutföra SSL-verifiering eller skapa avsändarpolicyer för e-post, såsom SPF-poster och DMARC-policyer. En TXT-post (förkortning för textpost) är en informativ DNS -post som används för att associera en textsträng med en värd eller ett annat namn.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Väljalt-namn för bilden Alternativ för domänredigering bredvid din domän och välj sedan Redigera DNS . Du kan behöva rulla ner för att se alternativet Redigera DNS .
    skärmdump som visar alternativet för redigera dns
  3. Väljskärmdump av ikonen för redigering av en dns-post Redigera bredvid TXT-posten du redigerar.
  4. Redigera uppgifterna för din TXT-post:
    • Namn : Värdnamnet för posten. Skriv @ för att lägga till TXT-posten på din rotdomän eller ange ett prefix , t.ex. e- post .
    • Värde : Textsträngen för TXT-posten. Detta tillhandahålls vanligtvis av din SSL, värdtjänst eller e-postleverantör. TXT-poster har en maximal teckenbegränsning på 1024 och endast UTF-8-tecken stöds.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  5. Välj Spara för att slutföra ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.