Ta bort DNS-poster

Om du bestämmer att du inte längre behöver en DNS-post kan du ta bort den i ditt GoDaddy-konto. När du blir av med DNS-poster fungerar de inte längre för ditt domännamn. Beroende på vilka poster du tar bort kan detta påverka tjänster som använder dessa poster, t.ex. din webbplats eller e-post.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Bläddra ner till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
    välj välj hantera dns
  4. Klicka på pennikonen bredvid den post du vill ta bort på sidan DNS-hantering.

OBS! Ser du inte pennikonen? Kontrollera dessa inställningar eller produkter:
    • Äger du Sökmotorsynlighet? Kontakta en GoDaddy-guide
    • Är domänomdirigering på?
    • Är domänen ansluten till tredje parts webbplats (t.ex. Squarespace eller LinkedIn)? Besök webbplatsen för att koppla från den.
    • Är en brandvägg aktiverad i Webbsäkerhet? Redigera din IP-adress

5. Välj papperskorgsikonen till höger om postfälten.
  6. Bekräfta borttagningen genom att välja Ta bort i det nya fönstret.

Din post kommer att tas bort från din zonfil omedelbart, men det kan ta upp till 48 timmar innan ändringarna har uppdaterats globalt.

Visa mig

ta bort en dns-post

Mer information

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Website Builder.