Ta bort DNS-poster

Om du bestämmer dig för att du inte längre behöver en DNS-post kan du ta bort det i ditt GoDaddy-konto. När du blir av med DNS-poster fungerar dessa poster inte längre för ditt domännamn. Beroende på vilka poster du tar bort kan detta påverka tjänster som använder dessa poster, till exempel din webbplats eller e-post.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Bläddra ner till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
    välj välj hantera dns
  4. DNS-hantering sida bredvid posten du vill radera, klicka på pennikonen.

Notera: Ser du inte pennikonen? Kontrollera dessa inställningar eller produkter:
    • Äger du sökmotors synlighet? Kontakta en GoDaddy-guide
    • Är vidarebefordran av domän påslagen?
    • Är domänen ansluten till tredje parts webbplats (t.ex. Squarespace eller LinkedIn)? Besök den webbplatsen för att koppla bort den.
    • Är en brandvägg aktiverad i Webbplatsens säkerhet? Redigera din IP-adress

5. Till höger om inmatningsfälten väljer du papperskorgen.
  6. Bekräfta radering genom att välja Radera i det nya fönstret.

Din post kommer att tas bort från din zonfil omedelbart, men det kan ta upp till 48 timmar innan ändringarna uppdateras globalt.

Visa mig

ta bort en dns-post

Mer information

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Website Builder.