Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera en SPF-post

Redigera en befintlig SPF-post , en typ av TXT-post, på din domän för att ändra dina e-postleveransregler. SPF-poster hjälper dig att identifiera vilka e-postservrar som får skicka e-post åt din domän.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Redigera bredvid TXT (SPF) -posten du redigerar. Kom ihåg att SPF-poster är en typ av TXT-post.
  5. Redigera uppgifterna för din SPF-post:
    • Namn : Värdnamnet för posten. Skriv @ för att lägga till SPF-posten på din rotdomän eller ange ett prefix, t.ex. e- post .
    • Värde : Den SPF-regel som ska tillämpas. Ange till exempel v = spf1 mx -all för att ange att e-postmeddelanden är tillåtna från din e-postserver och inga andra. SPF-poster måste ha färre än 512 tecken och endast UTF-8-tecken stöds.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.