Avsluta mitt värdtjänstkonto

Om du avslutar ditt värdtjänstkonto tas alla dina webbplatsfiler bort från våra servrar. Se till att du har kopior av alla de filer som du vill behålla innan du avslutar ditt konto. Mer information finns i

.

Så här avslutar du ditt värdtjänstkonto:

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Uppgraderingar eller Alternativ bredvid det domännamn som du vill avsluta.
  4. Klicka på Avsluta det här kontot.
  5. Klicka på Avsluta kontot.

OBS! Det kan ta upp till 24 timmar innan domännamnet kan användas igen efter att du har avslutat ditt värdtjänstkonto.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.