Avbryt mina domänbevakningar och övervakning

Du kan bestämma att en övervakad eller bevakad domän inte längre passar dina behov, så du kan avbryta dessa tjänster när som helst inom ditt konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj Köp & Sälj > Bevakningar och övervakning .
    välj köp och sälj från menyn
  3. Markera kryssrutan bredvid domänen du avbeställer och välj sedan Ta bort markerade .
  4. Markera kryssrutan bredvid Ta bort bevakning och bevakning och välj sedan OK .
  5. Du får ett bekräftelsemeddelande om att ändringarna har skickats in och uppdateringarna bearbetas inom några minuter och sedan väljer du OK .