Inaktivera automatisk förnyelse

Följ dessa steg för att avbryta automatisk förnyelse för en produkt. Det gör inte att produkten avslutas eller tas bort från ditt konto, men det innebär att den inte längre kommer att förnyas automatiskt. Du kan så klart förnya produkten manuellt när du vill.

Obligatoriskt: Du kan tyvärr inte avbryta automatisk förnyelse för domäner som har Ägarskydd. För dessa domäner måste du nedgradera din skyddsplan innan du utför dessa steg.
  1. Gå till GoDaddy Förnyelser och fakturering-sidan.
  2. Markera kryssrutan för att välja den produkt eller domän du vill inaktivera automatisk förnyelse för.
    välj produkt eller domän
  3. Klicka på Avbryt förnyelse.
    avbryt förnyelse
  4. Ett nytt fönster visas. Klicka på Avbryt förnyelse så bekräftar vi att automatisk förnyelse har avbrutits. I kolumnen Faktureringsdatum kommer du att se det datum då produktprenumerationen upphör. Du kan fortsätta att använda produkten tills prenumerationen upphör.
  5. Varning: Om du inte förnyar produkten manuellt innan prenumerationen löper ut kommer vi att ta bort produkten och alla dess filer efter slutdatumet.

Relaterat steg

Mer information

• Om du inte kan inaktivera automatisk förnyelse för en domän, kan det hända att domänstatusen väntar på uppdateringar. Domäner måste ha aktiv status innan du kan ändra inställningen för automatisk förnyelse.
  • Om en domän helt enkelt inte får det resultat du väntat dig, kan du avbryta en domän från ditt konto på följande sätt.
  • Om en produkt (annat än en domän) inte får det resultat du väntat dig, kan du ta bort produkten från ditt konto när som helst.
  • Du måste kontakta kundsupport för att se om du är berättigad till en återbetalning.
  • Här är vår återbetalningspolicy.