Ta bort GoDaddy Payments

För närvarande är GoDaddy Payments en gratisfunktion som du kan aktivera i olika GoDaddy-produkter, som Website Builder och Hanterad WordPress.

Om du kopplar från GoDaddy Payments tas det bort som betalningsalternativ i din butik. Om du senare väljer att använda den igen är du redan klar! Vi kan också hjälpa dig att ta bort GoDaddy Payments helt från ditt GoDaddy-konto.

Ta bort GoDaddy Payments från din Website Builder-butik

1. Logga in på ditt Payments-nav från Website Builder .
  2. Välj Koppla från bredvid GoDaddy Payments.
  3. Välj OK för att ta bort det som ett betalningsalternativ i din butik.

Ta bort GoDaddy Payments från din Managed WordPress Ecommerce-butik

1. Logga in på ditt Payments-nav från Managed WordPress Ecommerce .
  2. I navigering till vänster väljer du WooCommerce.
  3. Under Inställningar väljer du Betalningar .
  4. Under Metod lokaliserar du BETALNINGAR och växlar sedan Aktiverad till av-position.

Ta bort GoDaddy Payments från ditt GoDaddy-konto

Om du behöver ta bort GoDaddy Payments helt från ditt konto, våra GoDaddy-guider är det här för att hjälpa dig.