Avbryt min domänöverföring

Om du inte längre vill överföra en domän kan du avbryta den i ditt GoDaddy-konto. Om du avbryter domänöverföringen förblir domänen hos din nuvarande registrator och avbryter inte själva domänen.

OBS! Domäner som överförs till GoDaddy som pågår kan inte annulleras via GoDaddy. Du måste avbryta överföringen via den nuvarande registratorn.

1. Logga in på överföringssidan för GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Se till att du har valt rätt överföringsknapp . Sök efter en specifik domän i sökfältet ovanför din domänlista.
    • Inkommande överföringar: Domäner som överförs till ditt GoDaddy-konto visas här.
    • Utgående överföringar: Domäner som överförs från ditt GoDaddy-konto visas här.
  3. Välj en tillgänglig flik för att visa domäner i en viss kategori.
    • Varje flik grupperar domäner i kategorier, men statusen för enskilda domäner kan variera.
  4. Markera kryssrutan bredvid domänöverföringarna du avbryter. Eller markera kryssrutan bredvid Domän och välj sedan Välj alla .
  5. Välj Avbryt överföring över din domänlista.
    välj knappen Avbryt överföring

OBS! Beroende på statusen för din överföring kan din åsikt vara något annorlunda.

6. Bekräfta avbeställningen genom att välja Avbryt överföring igen. Om du har ändrat dig väljer du Behåll överföring

Du får bekräftelsen på att din domänöverföring har avbrutits.