SSL-certifikat Hjälp

Installera mitt SSL-certifikat

Obligatoriskt: Den här artikeln är för kunder som redan har begärt sitt SSL, laddat ner sina SSL-filer och som är redo att installera de filerna på sin server. Om du inte har gjort de sakerna än kommer här information och resurser för dig.

När du har laddat ned dina certifikatfiler kan du installera dem på din server.

Obs! Om du inte ser din server eller operativsystem i den här listan kan du läsa mer i din serverdokumentation om hur du installerar ditt SSL och sedan Omdirigera HTTP till HTTPS automatiskt.

Om du använder Hanterade WordPress-bloggar eller Hemsidor + Marknadsföring installeras ditt SSL-certifikat automatiskt åt dig.

Installationsanvisningar för SSL-certifikat

Mest populära servrar

Andra

Certifikat för kod- och drivrutinssignering