SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Intel vPro: info om certifikat

Om du använder en Intel & reg; vPro ™ -server, köpa ett Deluxe SSL-certifikat och ange att det är för vPro under ansökningsprocessen.

OBS! Kontakta kundsupport om du inte ser alternativet att köpa ett Deluxe SSL.

När du köper en Deluxe SSL för en vPro-server väljer du något av följande alternativ:

• Enkel domän för en enda domänmiljö.
  • Enskilda domäner med obegränsat antal underdomäner (jokertecken stöds för AMT 2.6 / 3.2 och senare).

Generera en begäran om certifikatsignering

Innan du ansöker om certifikat måste du först skapa och skicka in en certifikatsigneringsbegäran. Din webbserverprogramvara genererar CSR och skapar det offentliga / privata nyckelpar som du kommer att använda för att kryptera och dekryptera säkra transaktioner.

OBS! Det är inte nödvändigt att ange en avdelning eller organisationsenhet när en CSR genereras.

Mer information finns i Anvisningar för CSR-generering .

Ansöka om ett certifikat

Under ansökningsprocessen anger du att certifikatet ska användas med Intel vPro.

Välj vPro

Detta val lägger till nödvändig Intel vPro-provision i ditt certifikat.

Ladda ner SSL-certifikatet

När din ansökan har godkänts måste du ladda ner dina certifikatfiler . När du väljer servertyp väljer du Annat . Paketet filer som laddas ned innehåller ett mellanliggande certifikat och ett korscertifikat. du måste installera båda för att säkerställa att ditt certifikat fungerar som det ska.

När du har laddat ner paketet, seInstallera mitt SSL-certifikat .