Aktivera ett integrerat SSL

En integrerad SSL är en standard SSL som är inbyggd i flera av våra värdprodukter. När du köper en webbhotell för företag, cPanel Maximum, WordPress Hosting Ultimate eller WordPress Hosting e-handel aktiveras SSL automatiskt. När den är aktiverad beror på vilken värdprodukt du har.

OBS! Är du osäker på vilken värdtjänstprodukt du har? Så här kontrollerar du .

cPanel och webbhotell för företag

När ditt värdtjänstkonto har aktiverats försöker vi automatiskt installera det integrerade SSL på din primära domän. Så här kontrollerar du installationens status:

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Under avsnittet Säkerhet kontrollerar du ditt SSL-certifikats status.

WordPress-värdtjänster

Det integrerade SSL aktiveras när du kopplar din domän till WordPress-värdtjänstkontot istället för när produkten konfigureras först. Aktiveringen kan ta upp till 30 minuter att genomföra.

OBS! Om din domän finns i ett separat GoDaddy-konto eller hos en tredje part kan du behöva verifiera domänägarskapet .

Använda ett betalt SSL

Om du har uppgraderat en plan som redan har ett betalt SSL installerat kan du helt enkelt fortsätta använda det aktuella SSL-certifikatet. Om du hellre vill använda Integrerad SSL avinstallerar du SSL-certifikatet från din GoDaddy-värdtjänst och det integrerade SSL installeras automatiskt efteråt.

OBS! Det integrerade SSL-dokumentet täcker endast den primära domänen för Business Hosting- eller cPanel Maximum- planer. Om du vill använda en separat betald SSL för din värdtjänstplan aktiverar du och installerar SSL-produkten .