SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Installera ett SSL-certifikat manuellt på min Cisco ASA 5500 VPN / brandvägg

När din certifikatbegäran har godkänts kan du ladda ner ditt certifikat från SSL-hanteraren och installera det på Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) 5500 VPN eller brandvägg.

1. Hitta katalogen på serven där filerna för certifikatet och nyckeln finns. Ladda sedan upp ditt mellanliggande certifikat (gd_bundle.crt eller liknande) och primära certifikat (.crt-fil med slumpmässigt namn) i samma mapp.
  2. Öppna Cisco ASDM (Adaptive Security Device Manager).
  3. I listan med ikoner högt upp på skärmen klickar du på Konfiguration.
  4. Klicka på Remote Access VPN till vänster.
  5. I den nya panelen till vänster klickar du för att expandera Certifikathantering och sedan på CA-certifikat .
  6. Klicka på Lägg till till höger i huvudpanelen.
  7. För Trustpoint-namn anger du helt enkelt ett namn för att enkelt identifiera ditt mellanliggande certifikat vid ett senare tillfälle.
  8. Välj alternativknappen för att installera från en fil och klicka på Bläddra ....
  9. Välj den nyligen uppladdade filen gd_bundle.crt (eller liknande) och klicka på OK .
  10. Klicka på Installera certifikat för att installera det mellanliggande certifikatet.
  11. I panelen till vänster, lokalisera expanderade certifikathantering avsnittet och klicka identitet certifikat.
  12. Välj ditt nyligen installerade mellanliggande certifikat, som visar Ej tillgängligt för utfärdad av och väntandeutgångsdatum .
  13. Klicka på Installera till höger om huvudpanelen.
  14. Välj alternativknappen för att installera från en fil och klicka på Bläddra ....
  15. Välj det nyligen uppladdade primära certifikatet (slumpmässigt benämnt .crt- fil) och klicka på OK .
  16. Klicka på Installera certifikat .
  17. Klicka på OK för att stänga meddelandet.
  18. Tillbaka i Cisco ASDM, hitta panelen till vänster. Klicka för att expandera Avancerat och klicka på SSL-inställningar .
  19. I avsnittet Certifikat väljer gränssnitt som används för att avsluta WebVPN sessioner och klicka på Redigera.
  20. För Primärt registrerat certifikat väljer du ditt nyligen installerade SSL från rullgardinsmenyn och klickar på OK .
  21. Klicka på Tillämpa för att slutföra inställningarna för WebVPN-sessioner som avslutas i det valda gränssnittet.

Nästa steg

Mer information

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.