Felsök och åtgärda temafel i WordPress

Ibland kan ett WordPress-tema orsaka ett fel på din webbplats. Problemen kan bland annat se ut som ett dödligt syntax- eller sidofältfel, en vit skärm eller ett saknat formatmall. Du har två alternativ när du

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Diagnostisera och åtgärda ett temaproblem.
  • Installera om det aktiva temat.

Gör det själv

Gör följande för att diagnostisera och felsöka ett WordPress-tema:

Process Svårighetsgrad
Felsök temafel i WordPress Medel
Aktivera felsökning i WordPress Medel
Åtgärda temafel i WordPress Medel
Kontrollera kompatibilitet för webbläsare för WordPress Medel