Få detaljerade fel för felsökning i mitt Windows-värdtjänstkonto

Som standard visar en webbplats i ditt Windows-värdtjänstkonto ett anpassat, generiskt fel när webbplatsen får problem. Vi har tillhandahållit detta generiska felmeddelande för att förhindra att skadliga användare får känslig information om din webbplats.

För att felsöka problemet kan du ändra filen web.config och ange att ett detaljerat felmeddelande ska visas. Ett detaljerat felmeddelande kan hjälpa dig hitta den specifika kod som orsakar problemet.

Varning: Säkerhetskopiera filen web.config innan du gör några ändringar. Ersätt inte din befintliga web.config-fil med koden nedan. Kodexemplet nedan utgör inte en fullständig web.config-fil.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.
  4. I Plesk Websites & Domäner sida, strax under domännamnet väljer webbhotell inställningar.
  5. Avmarkera Anpassade feldokument längst ner på sidan och välj OK . När inställningarna ändras visas ett meddelande om meddelande och du återvänder till sidan Webbplatser och domäner .
  6. Välj Filhanterare .
  7. I listan Filhanterare väljer du web.config. Filen web.config öppnas i en kodredigerare.
  8. Efter öppningensystem.webServer tagg och före stängningensystem.webServer tagg, lägg till nästa kodavsnitt. Var försiktig så att du inte tar bort någon av den befintliga koden.

httpErrors errorMode = "Detaljerad" existingResponse = "PassThrough" / >
  9. Välj OK .