Aktivera och inaktivera insticksprogram i WordPress

WordPress erbjuder ett stort antal insticksprogram för att lägga till funktioner på din webbplats. De sträcker sig från antispamfilter för att hjälpa dig bygga ett småskaligt socialt nätverk. Du kan enkelt aktivera eller inaktivera insticksprogram för att lägga till eller ta bort vissa funktioner eller för felsökningsändamål.

OBS! Du måste installera ett insticksprogram innan du kan aktivera eller inaktivera det.

1. Logga in på WordPress.
  2. Välj Insticksprogram på menyn till vänster.
  3. Markera alla insticksprogram du vill aktivera eller välj alla insticksprogram som du vill inaktivera.
  4. Välj Massåtgärder > Aktivera (eller Inaktivera ) och välj sedan Tillämpa .
    Aktivera och inaktivera insticksprogram från WordPress-instrumentpanelen

Mer information

• Om du inte kan logga in på WordPress kan du inaktivera insticksprogram i din databas eller med FTP .
  • Du kan visa alla installerade insticksprogram genom att välja Insticksprogram på menyn till vänster. Du kan även välja Aktiv för att endast visa aktiva insticksprogram eller Inaktiv för att visa inaktiverade insticksprogram.
  • Vissa WordPress-insticksprogram kan påverka webbplatsens prestanda. Att inaktivera insticksprogram och testa webbplatsens prestanda igen kan hjälpa dig att felsöka hastighetsproblem.
  • För hjälp med felsökning av WordPress, se Felsöka WordPress . Om du inte själv vill hantera felsökning av WordPress har vi även en WordPress Premium Support-tjänst som kan ta hand om det åt dig.