Uppdatera ett insticksprogram i din WordPress-instrumentpanel

Uppdatera dina insticksprogram till deras senaste version för att säkerställa kompatibilitet med nya WordPress-versioner och för att göra din webbplats säkrare.

Varning: Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du uppdaterar.
  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster väljer du Instrumentpanel > Uppdateringar .
  3. Rulla ner till avsnittet Insticksprogram.
  4. Markera kryssrutan för de insticksprogram du vill uppdatera och välj sedan Uppdatera insticksprogram .

OBS! Om du har ett premium- eller anpassat insticksprogram som inte kan uppdateras från WordPress-kontrollpanelen kan du prova att uppdatera insticksprogrammet med FTP .