Uppdatera ett WordPress-insticksprogram med FTP

Vissa premium- eller anpassade WordPress-insticksprogram tillåter kanske inte att du uppdaterar inuti WordPress. I det här fallet måste du ladda upp en kopia av filerna med den senaste versionen med FTP.

1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. Navigera till katalogen som innehåller din WordPress-webbplats.
  3. Ladda upp ditt insticksprogram till katalogen / wp-content / plugins .
  4. Om ditt insticksprogram är zippat måste du packa upp det. ( cPanel / Plesk / webbhotell)

OBS! Om du inte kan packa upp filen på servern måste du packa upp filen lokalt och sedan ladda upp den uppackade katalogen.

Ditt insticksprogram bör nu uppdateras.