Säkerhetskopiera min WordPress-webbplats med insticksprogrammet UpdraftPlus

OBS! För webbplatser som är lagrade på Managed WordPress-planer blockeras det här tillägget tillfälligt och granskas för att det orsakade överdrivna säkerhetskopior och för många resurser. Du kan säkerhetskopiera och återställa din webbplats direkt från din Managed WordPress-värdtjänstplan .

Om du har en säkerhetskopia av din WordPress-webbplats nyligen kan du spara dina data om något går fel. Generellt sett krävs det manuellt arbete och teknisk kunskap för att skapa en säkerhetskopia av webbplatsen, men för WordPress kan du använda det kostnadsfria insticksprogrammet UpdraftPlus WordPress Backup för att skapa en kopia av din webbplats med bara några klick.

1. Logga in på WordPress .
  2. I menyn till vänster väljer du Insticksprogram och sedan Lägg till nytt .
  3. Sök efter "UpdraftPlus WordPress-säkerhetskopia".
  4. Välj Installera nu .
  5. Välj Aktivera .
  6. I menyn till vänster väljer du Inställningar och sedan UpdraftPlus-säkerhetskopior .
  7. Gå till fliken Säkerhetskopiera / återställ och välj Säkerhetskopiera nu .
  8. I popup-fönstret lämnar du standardvalen som de är och väljer Säkerhetskopiera nu . Vilken tid det tar för säkerhetskopieringen att bero på webbplatsens storlek och serverhastighet.

OBS! Med insticksprogrammet UpdraftPlus Backup kan du hitta många andra alternativ, inklusive automatiska säkerhetskopior. Om du vill schemalägga automatiska säkerhetskopior väljer du Inställningar och sedan UpdraftPlus -säkerhetskopior på menyn till vänster och sedan fliken Inställningar . Om du vill utforska detta insticksprogram ytterligare kan du besöka insticksprogrammets sida på WordPress.org .

Relaterade steg:

• När säkerhetskopieringen är klar har du möjlighet att ladda ner eller återställa webbplatsen direkt från din WordPress-administratörsinstrumentpanel på fliken Säkerhetskopiera / återställ.
  • Om du inte kan komma åt din WordPress-kontrollpanel kan du komma åt dina säkerhetskopior på webbplatsens server i mappen / wp-content / updraft.